Další články v kapitole aktuality:
Novinky v oblasti AppleNová generace serverů HP Proliant G6Nový Dell PowerEdgeNabídneme Vám Cisco řešení na míru
Nacházíte se zde: > Hlavní strana > aktuality



RIT nejen inteligentní kabeláž

logorit 

Firma RIT Technologies se zabývá vývojem, výrobou a prodejem systémů strukturované kabeláže a produktů pro management kabeláže (LAN) a lokálních smyček (telekomunikace). Ve Spojených státech je firma RIT veřejně obchodovatelnou společností pod názvem RITTF (Nasdaq:RITTF).
Prudký rozvoj oblasti lokálních počítačových sítí (LAN) a požadavek komplexnosti způsobil poptávku po vysoce výkonných kabelážních systémech, které umožní připojení PC/terminálů k aktivním prvkům. Firma RIT, která začínala v roce 1989, reagovala na tyto potřeby vývojem, výrobou a prodejem kabelážního systému pro inteligentní budovy, jehož název je - SMART Cabling System. 

V dnešních dynamicky se rozvíjejících organizacích musí síť podporovat proceduru přesunů, doplňků a změn připojení uživatelů s respektováním jak lidí, tak i zařízení. Vedle strukturované kabeláže představila firma RIT v roce 1994 novinku - PatchView. Jedná se o management systém fyzické vrstvy sítě, který nám poskytuje v reálném čase informace o stavu propojení, výrazně usnadňuje proces rekonfigurace a ušetří podstatnou část nákladů spojených s těmito zásahy. 

Strategií RITu je využít dosavadních zkušeností k vývoji nových produktů s udržením a posílením svého postavení na trhu high-end výrobců strukturovaných kabeláží. 

Prodejní síť tvoří 55 zemí, přes 100 nezávislých distributorů, pobočka v USA a kanceláře v Německu a Rusku. Koncovými zákazníky produktů RIT jsou hi-tech společnosti, státní správa, finanční společnosti, velké průmyslové podniky, mediální společnosti a telekomunikační firmy. Mezi klíčové zákazníky patří American Express, Pacific Bell, Ericsson, Goldman Sachs, Daewoo, ING Baring Telecom Argentina a řada dalších. 

Hlavní sídlo firmy RIT je v Tel-Avivu, výrobní závody jsou v Jeruzalému. RIT je držitelem certifikátu ISO 9000. 

RIT je členem skupiny RAD, která združuje celkem 15 společností, které se každá zabývá určitou oblastí informačních technologií. Celkový obrat skupiny je 250 mil. dolarů.

Naše reference

  • Rádio Svobodná Evropa
    Prémiová instalace pro top zákazníka, technologicky nejvyspělejší projekt v ČR posledních let -
    15 000 10G managovaných optických portů - OM3 fiber to the desk.

RiT is a leading provider of intelligent solutions for infrastructure management, asset management and network utilization.

RiT's advanced solutions provide organizations and carriers with everything they need to centrally manage infrastructure assets and networked components for highly effective planning, implementation and operational control, improved reliability and rapid ROI.

Delivering sophisticated features such as auto-discovery and real-time analytics across the infrastructure without interfering with network traffic, RiT transforms traditional networks into intelligent, scalable & highly effective networks.

RiT Enterprise solutions address datacenters, communication rooms and workspace environments, ensuring maximum utilization, reliability, enhanced uptime, physical security, automated deployment, asset tracking, and troubleshooting.

RiT Carrier solutions provide carriers with the full array of network mapping, testing and bandwidth qualification capabilities needed for access network installation and service provisioning. They are ideal for NGN access network migration, digital services qualification, and access network maintenance.

RiT solutions are deployed around the world, in a broad range of enterprise and carrier environments, including: organizations, branch offices, government agencies, financial institutions, airports, medical institutions, datacenters, and world-leading service providers.